čtvrtek 10. ledna 2019

Snowboarďácké mikiny + čepice (Snowboard sweaters + cap)

Děti si přály na Vánoce snowboard. Aspoň jeden. Nedočkaly se, ale náladu jim aspoň trochu zvedly tyhle tři mé vánoční výtvory :o)


Látka je Lille a je dostatečně uleželá, jak už to tak u mě bývá... Za ty dva roky děti poněkud povyrostly, zejména ten nejstarší, takže už to bylo jen na dvě mikiny pro kluky, no pro dceru alespoň oboustranná čepice.


Barva je velmi zvláštně šedá, taková lehce nafialovělá, takže nakoupený šedý náplet byl naprosto nevhodný. Na tuto menší padly veškeré zásoby nápletu v barvě jeans. Na větší mikinu padl tmavěmodrý náplet. 
Čepice je z jedné strany tmavěmodrá s holkou na prkně, tato strana u dcery jasně vede :o)


Límce jsou podšité tenkým světle šedým melírovaným úpletem, barva není ideální, ale není to vlastně moc vidět. Nejsou to rovné pruhy, to se mi nějak neosvědčilo, na tu větší mikinu byl střih s kapucí, takže jsem vzala dolních asi 10 cm z ní, na tu menší nebyl, takže jsem to přiměřeně zmenšila a docela to sedí.


Fešáci, co :o) Nevím, jak to ty děti dělají, ale nemáme snad žádnou fotku, na které by se aspoň jeden netvářil jako ťululum nebo neměl zavřené oči... Tady se dívají dva, což je pro tyto Vánoce rekord.

3 komentáře: