sobota 13. února 2016

Tepláková souprava ze zbytků (Joggers and sweat shirt from the trimmings)

Náš nejstarší drahoušek poněkud čouhal ze všech tepláků a mikin a vyvstala akutní potřeba tepláků, nejlépe i mikiny. Zásoby doma nic moc, jen 30 cm pruh modré, pár podivných větších cárů šedé a větší kus tmavě modré. Co s tím? Nejprve slátané tepláky, pak i slátaná mikina :o)

 

Oblíkání synek nesnáší, ale tohle si vynutil na sebe, i když to ještě nemělo knoflíky u krku, pro které bylo třeba zajet do města... Radost z něj doslova čiší :o)


 

Zejména ozdobení oblíbenými poschoďovými autobusy se setkalo s velkým nadšením...

 

Tentokrát jsem kapuci nelemovala na třetiny, ale proužkem složeným napůl a prošila shora dvojjehlou, vypadá to docela pěkně, lépe se mi to dělalo a lépe se to natahovalo, takže kapuce nevisí a je trošku zpevněná.


Modré knoflíky vyvolaly též velké nadšení, jsou po třech korunách ze Stoklasy na České, škoda, vlastně možná štěstí, že to nemáme trochu blíž a na dokončení výtvorů se pak musí čekat, až se maminka vypraví do města, ale aspoň mě to zbytečně neláká :o)

 

Tepláky mají dole gumu, protože byly delší, kupodivu to vypadá docela hezky, tak to tak asi zůstane...






5 komentářů:

  1. Dobrý zbytky! Ta mikina je suprová, nedivím se, že byl nadšený :)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím, ta mikina je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  3. Vyšla z toho skvělá kombinace! Tento střih je výborný, dají se dobře kombinovat látky a asi je i pohodlný, protože moje děti tyto mikiny nosí velmy rády.

    OdpovědětVymazat