čtvrtek 24. března 2016

Jarní softshellová bunda s auty a semaforem (Spring softshell jacket with cars and traffic lights)

Bacily mě poněkud vyřadily z provozu, tak nějaký čas trvalo, než se prcek dočkal autíčkové bundy k autíčkovým gatím... Dnes dorazily reflexní nažehlovací puntíky, tak mohlo být dílo dokončeno.


Kdo počká, tak se u nás doma většinou i dočká a radost byla opravdu veliká :o) Bohužel softshellová auta z Unuo byla hodně velká, takže má "pouze" sanitku na zádech. No a jelikož předek byl poněkud smutný, tak jsem vytvořila ještě ke gatím ladící červené auto a nakonec i semafor, který vyvolal snad největší radost... Reflexní silnice jsou prý taky "šupel!"


Použila jsem stejný střih (od Farbenmix) jako na staršího syna, ale náš drobeček má trošku větší hlavu a krk, takže kapuce byla tak tak a musela jsem trošku vybrat tu část, co je přes bradu, aby netáhla. Nakonec to sedí hezky, lemgumka to pěkně tvaruje.


Původní záměr byl trochu jiný, trochu  nejasný, ale to se mi stává často, že dílo je formováno velikostí zbytků materiálů a momentální náladou při vytváření dekorací...






8 komentářů:

  1. Teda, ty jedeš! Bunda je krásná, kamarádi ve školce budou závidět:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji :o)
    No jo, už se těší, až bude konečně teplo a bude se moc předvádět...

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, moc se mi líbí střih kalhot i bundy, mohla bych Vás poprosit o informaci, kde přijít ke střihu?Moc děkuji za info

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bunda je Farbenmix Quinn vel. 110. Staršímu hubeňourovi sedí perfektně, mladšímu jsem kvůli větší hlavě přidávala kousek na šířku přes bradu.
      Koupeno u Terstry.
      Střih na kalhoty je vlastní výroby dle osvědčených tepláků :o)

      Vymazat
    2. díky moc, na bundu kouknu :-)

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat