úterý 7. srpna 2018

Dívčí větrovka (Girl's anorak)

Nutnou součástí letní výbavy je i větrovka. Ta předloňská fialová už je dávno malá. Ta, kterou syn nosil od první třídy už začínala být poněkud starší dceři dost na knop, tak ještě před odjezdem na tábor honem honem ze zbytků udělat větší.


Zásoby fialové šusťákoviny padly zcela (nepředpokládám, že by v pozdějším věku tato barva ještě k něčemu byla), doplněno šedou též kostičkovanou šusťákovinou ze starších zásob.


Zjistila jsem taky, že po několika ušitých bundách a sportovních gatích jsme téměř na nule s reflexními nažehlovačkami. Takže jedna kočka vepředu, druhá (úplně jiná) vzadu, puntíky na rukávech a kapuci - no hlavně, že je majitelka spokojená :o)


Asi poprvé v životě se mi povedlo napoprvé našít zcela správně zip tak, aby seděly švy od kapuce na krku. Kupodivu ani kapsy moc nedrhly navzdory tomu, že jsem docela spěchala...


Střih je osvědčený od Farbenmix (Phillipa), stejná velikost jako u podzimní softshellové bundy s motýlky, taky prodloužená varianta.


Velikost stejná jako posledně, 134/140, sedí hezky, ale jestli se do toho vleze ještě za rok teda nevím, nevím. Ta větší 146/152 už mi přišla obrovská, tohle je na tuto sezónu tak akorát.



2 komentáře:

  1. Povedená! Stihla jsi toho přes prázdniny hodně:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky.
    Jo, jo, o prázdninách se vždycky něco stihne, ale teď už to asi nebude s časem nic moc...

    OdpovědětVymazat